Üzemavató ünnepség Mihálygergén

A Magyar Temetkezési Kellékgyártók Egyesülete egyik alapító tagja, a Truhlimport kft 2013. május 14-én tartotta üzemavató rendezvényét a Nógrád megyei Mihálygerge településen.

A szalagátvágást a 600 fős település polgármestere végezte el, a mennyei gondolatokat a helyi római-katolikus plébános mondta el, a szakma nevében pedig Koncz Tamás, a MATESZSZ elnöke szólt elismerően a nógrádi cég vezetőihez, Gordos Tamáshoz és feleségéhez. Az Európai Uniós pályázat keretében megvalósult telephelyfejlesztés eredményeként egy új raktárépület és a varroda fejlesztése került megvalósításra, melynek következtében egyre jobb szolgáltatási szintet tud elérni a Truhlimport, amely termékeivel egész Magyarországon aktív.
Kevesen tudják a cégről, hogy a magyar temetkezési kultúrát erősen befolyásolta a 90-es évek második felében azzal, hogy az addig szinte teljesen ismeretlen bélelt hatszög koporsót behozta Magyarországra, elindítva azt hódító útjára. A konkurensek válasza és az európai trendek hatására ez a típus lett mára az uralkodó koporsóforma. A Truhlimport kft tulajdonosainak van érdekeltsége a temetkezési szolgáltatói üzletben is, Észak-Nógrádban illetve Salgótarjánban számos temetkezési üzlet tartozik a céghez.
További képek az Egyesület Facebook lapján találhatóak.


Vissza a hírekhez

HTML Comment Box is loading comments...